22 Ekim 2024, Salı

3-4 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan cemiyetler

1 Haziran 2023, Perşembe 09:30

     


KUYUCAK’TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER

(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)

3 HAZİRAN CUMARTESİ
KINA

Ayşe ve Avni Uğur’un oğlu Mustafa Uğur’un gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Kabakdağı Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Hatice ve Serkan Özkan’ın oğlu, İbrahim Tuna ve Mehmet Özkan’ın torunu Kağan Eymen Özkan’ın sünnet cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
KINA
Selma Dursun’un kızı merhume Sabiha ve merhum Mehmet Dursun’un torunu Buse’nin gündüz yemekli, akşam Aydınoğlu Mahallesi, Kiriş Sokak, Numara 8’de evlerinin önünde eğlenceli kına gecesi yapılacaktır.
KINA
Merhum Yüksel ve Kudret Altuntaş’ın kızı Gamze Altuntaş’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Pamukören Pazaryeri’nde yapılacaktır.
4 HAZİRAN PAZAR
SÜNNET

Filiz ve Ramazan Güden’in oğlu, Mehmet Eyigeren ve Mehmet Güden’in torunu Hasan Güden’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Aksaz Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Hülya Demiral’ın oğlu, Şehit Bahri Uçuş’un kardeşi Mustafa Uçuş’un gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Yaşar ve Fatma Dalfidan’ın oğlu Recep Dalfidan’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Gencellidere Düğün Salonu’nda yapılacaktır.
KINA
Dursun ve Fatma Karlıdağ’ın kızı Kadriye Karlıdağ’ın gündüz Pamukören Pazaryeri’nde yemekli, akşam Cumhuriyet Parkı’nda eğlenceli kına gecesi yapılacaktır.
SÜNNET
Emine ve Mehmet Kuşcu’nun oğlu, Hasan İnci ve Etem Kuşcu’nun torunu Etem Kuşcu’nun gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Çobanisa Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
 *Yayınlanmayan ve elimize ulaşmayan davetiyeler veya hayır cemiyetlerini Kuyucak Belediyesi Basın Birimi'ne getirebilir veya 0536 283 26 49 nolu telefona WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. Davetiyeler geldikçe güncellenecektir. 
 







 
Son Eklenen Haberler