22 Ekim 2024, Salı

3-7 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan cemiyetler

3 Ağustos 2022, Çarşamba 11:48

     


KUYUCAK’TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER
(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)
6 AĞUSTOS CUMARTESİ
SÜNNET

Ayşe ve Mustafa Yalçın'ın oğlu, merhum fırıncı Ahmet Akay ve Musa Yalçın'ın torunu Musa Eymen Yalçın'ın sünnet cemiyeti Yeni Mahalle, Yunus Emre Caddesi, Güler Apartman'da evlerinin önünde yapılacaktır. 
SÜNNET
Yasemin ve Esat Kocaağaoğlu’nun oğlu, Osman Ceylan ve Ali Kocaağaoğlu’nun torunu Ali Ege Kocaağaoğlu’nun sünnet cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
KINA
Pakize ve Rafet Kanyılmaz’ın kızı Meryem Kanyılmaz’ın Sakköy (Kayran) Mahallesi’nde gündüz yemekli, akşam kadınlar arasında eğlenceli kına gecesi yapılacaktır.
KINA
Kahveci Mustafa ve İbrahim Dağdelen’in yeğeni, Filiz Dağdelen’in kızı Hasret’in gündüz Fatih Mahallesi’ndeki evinin önünde yemekli, akşam aynı yerde eğlenceli kına gecesi yapılacaktır.
KINA
Nuray ve Hasan Hüseyin Yaşar’ın kızı Sultan Yaşar’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Yeşildere Mahallesi’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Hayriye ve Mehmet Kaçar’ın oğlu, Ahmet Elmas ve Hasan Kaçar’ın torunu Yiğithan Kaçar’ın sünnet cemiyeti Pamukören Pazaryeri’nde yapılacaktır.
KINA
Ümmühan ve Melikşah Özkurt’un kızı Gülşah Özkurt’ın 5 Ağustos Cuma günü kına gecesi, 6 Ağustos Cumartesi günü gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Gencellidere Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Tülay ve Umut Aynaoğlu’nun oğlu, Aliihsan Irmak ve Mehmet Aynaoğlu’nun torunu Tuğra Aynaoğlu’nun sünnet cemiyeti Yamalak Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
7 AĞUSTOS PAZAR
YEMEK HAYRI

Merhum demirci Musa Ulaş'ın yemek hayrı Gencelli Cemiyet Alanı'nda yapılacaktır.
SÜNNET
Gülhanım ve Ali Özenel’in oğlu, merhum Mustafa Koç ve Mustafa Ali Özenel’in torunu Mustafa Fatih Özenel’in sünnet cemiyeti Yamalak Mahallesi Cemiyet Alanı’nında yapılacaktır.
SÜNNET
Gülseren ve Hasan Ay’ın oğlu, İsmail Karakaş ve Mehmet Ay’ın torunu Umut’un sünnet cemiyeti Pamukören Pazaryeri’nde yapılacaktır.
DÜĞÜN
Keziban ve merhum Ali Erden’in oğlu, merhum hurdacı Ümmet Kocapınar’ın torunu berber Ercan Erden’in gündüz Fatih Mahallesi, pazaryerinin altındaki evlerinin önünde yemekli, akşam aynı yerde eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır.
SÜNNET
Gülsüm ve Mehmet Çalışan’ın oğlu, Durmuş Çolakkol ve merhum Oktay Çalışan’ın torunu Oktay Çalışan’ın sünnet cemiyeti Musakolu Mahallesi’nde yapılacaktır.
DÜĞÜN
Ayşe ve Nihat Yazğan’ın oğlu Yusuf Yazğan’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Yeşildere Mahallesi’nde yapılacaktır.

(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)
*Yayınlanmayan ve elimize ulaşmayan davetiyeler veya hayır cemiyetlerini Kuyucak Belediyesi Basın Birimi'ne getirebilir veya 0536 283 26 49 nolu telefona WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. Davetiyeler geldikçe güncellenecektir.

 







 
Son Eklenen Haberler