22 Ekim 2024, Salı

Kuyucak'ta 4-6 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan cemiyetler

3 Ağustos 2023, Perşembe 15:02
Son güncelleme: 3 Ağustos 2023, Perşembe 17:22

     


KUYUCAK’TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER

(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)

4 AĞUSTOS CUMA
KINA

Ayşe ve merhum İsmail Aksu’nun kızı Elif Aksu’nun Pamukören Cumhuriyet Parkı’nda eğlenceli kına gecesi yapılacaktır.

5 AĞUSTOS CUMARTESİ
SÜNNET

Esra ve Ali Şendur’un oğlu, Suphi Kaymak ve Selahattin Şendur’un torunu Ege Şendur’un sünnet cemiyeti Yamalak Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
KINA
Hanife ve merhum Yaşar Günkaya’nın kızı Esra Günkaya’nın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Gencelli Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Fatma ve Hüseyin Koç’un oğlu Özgür Koç’un gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
KINA
Merhum Feride Güler ve Yıldıray Bakan’ın kızı Ayşegül Bakan’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Kurtuluş (Bilara) Pazaryeri’nde yapılacaktır.
KINA
Fadime ve Halil İbrahim Gülen’in kızı Ebru Gülen’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Yukarı Yakacık Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET VE KINA
Fatma ve Ali Fidan’ın oğlu, merhum Ahmet Fidan ve Ramazan Dağlı’nın torunu Ahmet Can Fidan’ın gündüz sünnet cemiyeti ve akşam Şengül Fidan’ın Kabakdağı Cemiyet Alanı’nda eğlenceli kına gecesi yapılacaktır.
KINA
Hülya ve Cavit Alkan’ın kızı Hazal Alkan’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Başaran Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Sibel ve Muzaffer Karakaya’nın oğlu Hasan Karakaya’nın Yöre Havuzbaşı’nda sünnet cemiyeti yapılacaktır.
DÜĞÜN
Sebahat ve Süleyman Göktaş’ın oğlu Bahadır Göktaş’ın düğün cemiyeti Pamukören Pazaryeri’nde yapılacaktır.
KINA
Ümmü ve Orhan Kıvrakdal’ın kızı Fadime Kıvrakdal’ın gündüz yemekli düğün cemiyeti Pamukören Sosyal Tesisleri’nde yapılacaktır.

6 AĞUSTOS PAZAR
SÜNNET

Melek ve Serkan Kurtoğlu’nun oğlu, Ali Kocabaş ve Mehmet Kurtoğlu’nun torunu Aras Kurtoğlu’nun Pamukören Pazaryeri’nde sünnet cemiyeti yapılacaktır.
SÜNNET
Fatma ve Ahmet Daşlar’ın oğlu, Muzaffer Çetin ve merhum Hüseyin Daşlar’ın torunu Berkay Daşlar’ın sünnet cemiyeti Çobanisa Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Nurten ve Sezai Yeter’in oğlu Oğuzhan Yeter’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Gencelli Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Tülin ve Uğur Altunbaş’ın oğlu, Metin Üceş ve Ahmet Altunbaş’ın torunu Ahmet Efe Altunbaş’ın sünnet cemiyeti Gencellidere Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Zeynep ve Mustafa Tunç’un oğulları, Bünyamin Akdağ ve Bilal Tunç’un torunları Ömer Kerem ve Selim Tunç’un sünnet cemiyeti Belenova Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Kenan ve Sevinç Akkol’un oğlu, Kemal Akkol ve Hasan Yılmaz’ın torunu Kaan Kemal Akkol’un sünnet cemiyeti Horsunlu Pazaryeri’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Hicran ve Bayram Yalçın’ın oğlu, Ayşe Kır'ın torunu Ayaz Yalçın’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
*Yayınlanmayan ve elimize ulaşmayan davetiyeler veya hayır cemiyetlerini Kuyucak Belediyesi Basın Birimi'ne getirebilir veya 0536 283 26 49 nolu telefona WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. Davetiyeler geldikçe güncellenecektir. 







 
Son Eklenen Haberler