22 Ekim 2024, Salı

6-7 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek cemiyetler

4 Mayıs 2023, Perşembe 14:16
Son güncelleme: 5 Mayıs 2023, Cuma 16:59

     


KUYUCAK'TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER

(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)

6 MAYIS CUMARTESİ
KINA

Sevgi ve Mustafa Ünal’ın kızı Müzeyyen Ünal’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Beşeylül (Sinekler) Okul Bahçesi’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Şaziye ve Mehmet Emin Sayar’ın oğulları, Ahmet Demiroğlu (Tüpçü) ve merhum Erkin Sayar’ın torunları Ahmet Berkin ve Yiğit Burak Sayar’ın sünnet cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
YEMEK HAYRI
Merhum Hüseyin Kızılkaya’nın yemek hayrı Kurtuluş (Bilara) Pazaryeri’nde yapılacaktır.
KINA
Hatice ve Ali Yavuz’un kızı Ayşe Özge Yavuz’un gündüz Horsunlu Pazaryeri’nde yemekli, akşam Horsunlu Sosyal Tesisleri’nde eğlenceli kına gecesi yapılacaktır.
KINA
Hanife ve Selahattin Dede’nin kızı Emine Dede’nin gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Yöre Havuzbaşı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Ayşegül ve Sedat Türkeş’in oğlu, Hüseyin Önder ve merhum İbrahim Türkeş’in torunu Toprak Türkeş’in sünnet cemiyeti Yamalak Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Nurcan ve Mehmet Tuna’nın oğlu, Ali Tuna ve Musa Oral’ın torunu Ali Tuna’nın gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Azizabat Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
7 MAYIS PAZAR
DÜĞÜN

Emine ve Cengiz Öğünçbilek’in oğlu Emre Öğünçbilek’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Beşeylül (Sinekler) Okul Bahçesi’nde yapılacaktır.
DÜĞÜN
Ülkü ve Erdoğan Aksaraylı’nın oğlu Arif Osman Aksaraylı’nın gündüz Kuyucak Cumhuriyet Mahallesi, Feyzullah Caddesi’ndeki evinin önünde yemekli, akşam Kuyucak Çok Amaçlı Kapalı Pazaryeri Düğün Salonu’nda düğün cemiyeti yapılacaktır.
DÜĞÜN
Gülser ve Beyhan Çiftçi’nin oğlu Mehmet Çiftçi’nin gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Gencelli Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Fatma ve Hilmi Güzeler’in oğulları Yiğit Efe ve Yağız Ege Güzeler’in sünnet cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Hatice ve Ali Dumlupınar’ın oğlu, Dursun İşcanlı ve Selahattin Dumlupınar’ın torunu Selahattin Dumlupınar’ın sünnet cemiyeti Kurtuluş (Bilara) Pazaryeri’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Hatice ve Mehmet Demir’in oğlu, Kamil Altuntaş ve Muzaffer Demir’in torunu Muzaffer Demir’in sünnet cemiyeti Pamukören Pazaryeri’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Huriye ve Ali İnanç'ın oğulları, merhum Hüseyin Candan ve İbrahim İnanç'ın torunları Hüseyin ve Fatih İnanç'ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Yaylalı Mahallesi'nde yapılacaktır. 
SÜNNET
Ayşe ve Ömer Savran'ın oğulları, Ali İhsan Akan ve Sabri Savran'ın torunları Efe Kaan ve Sabri Eymen Savran'ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Çamdibi Mahallesi'nde yapılacaktır. 

(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)
*Yayınlanmayan ve elimize ulaşmayan davetiyeler veya hayır cemiyetlerini Kuyucak Belediyesi Basın Birimi'ne getirebilir veya 0536 283 26 49 nolu telefona WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. Davetiyeler geldikçe güncellenecektir. 

 







 
Son Eklenen Haberler