22 Ekim 2024, Salı

Kuyucak'ta 8-9 Temmuz arasında gerçekleşecek cemiyetler

6 Temmuz 2023, Perşembe 14:20
Son güncelleme: 6 Temmuz 2023, Perşembe 14:23

     


KUYUCAK’TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER

(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)

8 TEMMUZ CUMARTESİ
KINA

Nazmiye ve Özkan Daştan’ın kızı Funda Daştan’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Zehra ve Ali Büyükkoç’un oğlu Kaan Büyükkoç’un gündüz Kuyucak Gençlik Merkezi önünde yemekli, akşam Kuyucak Belediyesi Gençlik Merkezi Sosyal Tesisleri’nde eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır.
9 TEMMUZ PAZAR
SÜNNET

Özge ve Ahmet Özdemir’in oğulları, Nail Özdemir’in torunları Nail Efe ve Gökalp Özdemir’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Karapınar Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Nursel ve Bekir Kösem’in oğlu İlker Kösem’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Yöre Havuzbaşı’nda yapılacaktır.
KINA
Aysun ve Mehmet Aklık’ın kızı Büşra Aklık’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Nazan ve Tamer Avcı’nın oğlu, Cengiz Dede ve Süleyman Avcı’nın torunu Süleyman Enes Avcı’nın gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Aksaz Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.

*Yayınlanmayan ve elimize ulaşmayan davetiyeler veya hayır cemiyetlerini Kuyucak Belediyesi Basın Birimi'ne getirebilir veya 0536 283 26 49 nolu telefona WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. Davetiyeler geldikçe güncellenecektir.







 
Son Eklenen Haberler