22 Ekim 2024, Salı

Kuyucak'ta bu hafta gerçekleşecek olan cemiyetler

7 Eylül 2023, Perşembe 14:16

     


KUYUCAK’TA BU HAFTA SONU GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER
(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)

8 EYLÜL CUMA
KINA

Funda ve Kemal Polat’ın kızı Feyza Polat’ın kına gecesi Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
9 EYLÜL CUMARTESİ
KINA

Fatma ve Niyazi Önbaş’ın kızı Arzu Önbaş’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Yamalak Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
KINA
Şengül ve merhum İsmail Dönmez’in (Deli Amat) kızı Derya Dönmez’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Yukarı Yakacık Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Rahime ve Mustafa Söztutar’ın oğlu, merhum Alirıza Söztutar ve Halil Sarıoğlu’nun torunu Ali Mert Söztutar’ın sünnet cemiyeti Pamukören Sosyal Tesisleri’nde yapılacaktır.
DÜĞÜN
Saadet ve Akın Ataç’ın oğlu Tolga Ataç’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Çobanisa Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
KINA
Emine ve Yılmaz Korkmaz’ın kızı Melisa Korkmaz’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Gencellidere Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
KINA
Raziye ve Necati Aydın’ın kızı Ayşegül Aydın’ın kına gecesi Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Nazengüz ve İsa Yağmur’un oğlu Mesut Yağmur’un gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Kabakdağı Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Kader ve Ali Karazelvi’nin oğlu, İsmail Karazelvi’nin (Celep) torunu Polat Karazelvi’nin gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Karapınar Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
KINA
Hatice ve Mustafa Aydın’ın kızı (Marangoz) Rabia Aydın’ın gündüz Pamukören Pazaryeri’nde yemekli, akşam Kuyucak Kapalı Düğün Salonu’nda kadınlara özel kına gecesi yapılacaktır.
10 EYLÜL PAZAR

DÜĞÜN
Gülsüm ve Mehmet Taş’ın oğlu Gürhan Taş’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Yamalak Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Nermin ve Erol Duran’ın oğlu Emre Duran’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Yeşildere Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Özlem ve Haydar Çoban’ın oğlu, merhum Şerafettin Özer ve merhum İbrahim Çoban’ın torunu Poyraz Çoban’ın sünnet cemiyeti Kurtuluş (Bilara) Pazaryeri’nde yapılacaktır.
SÜNNET
İpek ve İbrahim Özfidan’ın oğlu, merhum Hüdaver Eker ve Nail Özfidan’ın torunu Eymen Özfidan’ın sünnet cemiyeti Kıl Çadır’da yapılacaktır.
SÜNNET
Aslı ve Tanyel Bakırcı’nın oğlu, merhum Yusuf Yıldırım ve Harun Bakırcı’nın torunu Rüzgar Bakırcı’nın gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Aysel ve Oray Tarakçıoğlu’nun oğlu Anıl Tarakçıoğlu’nun gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Gencellidere Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
11 EYLÜL PAZARTESİ
DÜĞÜN

Hatice ve Mehmet Ayvaz Özbudak’ın oğlu Habib Özbudak’ın gündüz Kurtuluş (Bilara) Pazaryeri’nde yemekli, akşam Nazilli Florya Kır Düğün Salonu’nda eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır.
*Yayınlanmayan ve elimize ulaşmayan davetiyeler veya hayır cemiyetlerini Kuyucak Belediyesi Basın Birimi'ne getirebilir veya 0536 283 26 49 nolu telefona WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. Davetiyeler geldikçe güncellenecektir. 







 
Son Eklenen Haberler