22 Ekim 2024, Salı

8-9 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan cemiyetler

7 Ekim 2022, Cuma 08:57

     


KUYUCAK’TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER
(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)
8 EKİM CUMARTESİ
KINA

Neriman ve Üstün İlkileri’nin kızı Kuyucak Belediyesi personeli Gözde İlkileri’nin gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Beşeylül (Sinekler) Mahallesi’nde yapılacaktır.
KINA
Fatma ve Abdullah Yıldırım’ın (Kahveci) kızı Benan Yıldırım’ın kına gecesi 7 Ekim Cuma günü, gündüz yemekli, akşam eğlenceli balosu 8 Ekim Cumartesi günü Çamdibi Mahallesi’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Sevgi ve Ali Özdeş’in oğlu (Veteriner Hekim), merhum Hilmi Kemik ve Niyazi Özdeş’in torunu Deniz Ege Özdeş’in sünnet cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
9 EKİM PAZAR
DÜĞÜN

Zeynep ve Yıldıray Cesur’un oğlu Kuyucak Belediyesi personeli Mehmet Cesur’un gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Kurtuluş (Bilara) Pazaryeri’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Şadiye ve Samet Özdemir’in oğulları, merhum Kemal Elveren (Karabıyık) ve Muhammed Özdemir’in torunları Kemal Enes ve Şükrü Ege Özdemir’in sünnet cemiyeti Kabakdağı Millet Bahçesi’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Necla ve Hamdi Bayrak’ın oğulları (Arzum Pastanesi) İzzet Akyol ve merhum Mehmet Bayrak’ın torunları Onur ve Eymen Efe Bayrak’ın sünnet cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Ayşe ve Veli Emektar’ın oğlu Veli Emektar’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Gencellidere Mahallesi’nde yapılacaktır.
DÜĞÜN
Şennur ve Mehmet Yaren’in oğlu İlhan Yaren’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Taşoluk Mahallesi’nde yapılacaktır.
(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)
*Yayınlanmayan ve elimize ulaşmayan davetiyeler veya hayır cemiyetlerini Kuyucak Belediyesi Basın Birimi'ne getirebilir veya 0536 283 26 49 nolu telefona WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. Davetiyeler geldikçe güncellenecektir.


 







 
Son Eklenen Haberler