22 Ekim 2024, Salı

10-14 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek cemiyetler

10 Ağustos 2022, Çarşamba 12:24

     


KUYUCAK’TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER
(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)
12 AĞUSTOS CUMA
KINA

Sevgi ve Ahmet Ençetin’in kızı Mine Ençetin’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.

13 AĞUSTOS CUMARTESİ
KINA

Yıldız ve Özden Özel’in kızı Buket Özel’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Yamalak Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
14 AĞUSTOS PAZAR
SÜNNET

Sezen ve Mustafa Ölmez'in oğlu, Ali Acar ve merhum Mehmet Ölmez'in torunu Umut Ölmez'in sünnet cemiyeti Kayran Mahallesi'nde yapılacaktır. 
SÜNNET
Çiğdem ve Esin Günkaya'nın oğlu, Yaşar Günkaya ve Arif Yılmaz'ın torunu, Mehmet Özev'in yeğeni Emir Günkaya'nın sünnet cemiyeti Gencelli Cemiyet Alanı'nda yapılacaktır. 
DÜĞÜN
Merhum İsmail Günay ve Şükran Günay'ın oğlu Özcan Günay'ın Pamukören Mahallesi, Yunus Emre Caddesi, Numara 6'da evlerinin önünde gündüz yemekli, akşam Pamukören Sosyal Tesisleri'nde eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır. 

SÜNNET
Fatma ve Abdullah Canbudak'ın oğlu, Bilal Yenitürk ve Mustafa Canbudak'ın torunu Bilal Canbudak'ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Kurtuluş Pazaryeri'nde yapılacaktır.  

SÜNNET
Gülay Tefenlili'nin oğulları, merhum Arif (Tom) İnalcık ve merhum Mehmet Çam'ın torunları Mehmet Arif ve Mert Can'ın saat: 16.00-19.00 arası yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Aydınoğlu Mahallesi, Sümbül Sokak, Numara 8, Kanal Kahvesi yanında yapılacaktır. 
DÜĞÜN
Fatma ve merhum Mehmet Kavak’ın oğlu Ferdi Kavak’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Yamalak Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Hatice ve İsmail Kuşçu’nun oğlu Ahmet Kuşçu’nun Fatih Mahallesi, Hastane Caddesi’ndeki evinin önünde gündüz yemekli, akşam Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır.
SÜNNET
Esma ve Mehmet Çömden’in oğlu, Arif Çömden ve Mehmet Mercan’ın torunu Arif Kayra Çömden’in sünnet cemiyeti Horsunlu Pazaryeri’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Kuyucak Nüfus Memuru Hakkı Toklu ve Pelin Toklu’nun oğulları, Eymen ve Eren Toklu’nun sünnet cemiyeti Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde yapılacaktır.
DÜĞÜN
Gülcan ve Mehmet Uslu’nun oğlu Emrullah Uslu’nun gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Yukarı Yakacık Mahallesi’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Gülay ve Ahmet Tulunay’ın oğlu, Ali Tulunay ve Selahattin Bayrak’ın torunu Mustafa Tulunay’ın sünnet cemiyeti Belenova Mahallesi’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Meryem ve Nuri Karabulak'ın oğlu Efekan Karabulak'ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Yeni Mahalle, Yunus Emre Caddesi, Özyenikent Apartmanı, Tariş Yanı'nda yapılacaktır.


(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)

*Yayınlanmayan ve elimize ulaşmayan davetiyeler veya hayır cemiyetlerini Kuyucak Belediyesi Basın Birimi'ne getirebilir veya 0536 283 26 49 nolu telefona WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. Davetiyeler geldikçe güncellenecektir. 

 






 
Son Eklenen Haberler