22 Ekim 2024, Salı

11-13 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan cemiyetler

10 Ağustos 2023, Perşembe 15:13

     


KUYUCAK’TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER
(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)
11 AĞUSTOS CUMA
SÜNNET

Fatma ve Tolgahan Gökçen’in oğlu, merhum Osman Özel ve Bekir Gökçen’in torunu Bekir Gökçen’in sünnet cemiyeti Yamalak Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Meral ve Mehmet Karanlık’ın oğlu Hüseyin Karanlık’ın düğün yemeği 11 Ağustos Cuma günü Yakuppaşa Mahallesi, Feyzullah Caddesi, Numara: 23’te evlerinin önünde yapılacaktır. Kına gecesi 12 Ağustos Cumartesi günü evlerinin önünde yapılacaktır. Eğlencesi 13 Ağustos Pazar günü Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
12 AĞUSTOS CUMARTESİ
SÜNNET

Canan ve Arkın Özkaya’nın oğlu, Nurcan Tetik ve Mustafa Özkaya’nın torunu Ahmet Özkaya’nın gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Yamalak Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
KINA
Zehra ve Musa Yiğit’in kızı Keziban Yiğit’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Başaran Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
KINA
Rabia ve Muhammet Arslan’ın kızı İrem Arslan’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
KINA
Huriye ve Yaşar Tosun’un kızı Zeynep Tosun’un gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Yukarı Yakacık Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Ülkü ve Veli Üçler’in oğlu Emre Üçler’in gündüz Pamukören Sosyal Tesisleri’nde yemekli, akşam Pamukören Cumhuriyet Parkı’nda eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır.  
KINA
Medine ve Mehmet Kapka’nın kızı Meryem Kapka’nın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Kurtuluş (Bilara) Pazaryeri’nde yapılacaktır.
13 AĞUSTOS PAZAR
DÜĞÜN

Gülay ve Mehmet Çetin’in oğlu Halit Çetin’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Kayran Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Nazlı ve Mehmet Bayar’ın oğlu Muzaffer Bayar’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti evlerinin önünde Mustafapaşa Mahallesi’nde yapılacaktır.
DÜĞÜN
Şükriye ve Tural Çopur’un oğlu Ümit Çopur’un gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Kurtuluş (Bilara) Pazaryeri’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Hatice ve Lütfi Ulusan’ın oğlu, Necati Düztepe ve İbrahim Ulusan’ın torunu İbrahim Ulusan’ın sünnet cemiyeti Yamalak Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Fatma ve Serhan Akgün’ün oğlu, Hüsnü Akgün (Demirci) ve Veli Cabar’ın torunu Enes Veli Akgün’ün sünnet cemiyeti Pamukören Sosyal Tesisleri'nde yapılacaktır. 
*Yayınlanmayan ve elimize ulaşmayan davetiyeler veya hayır cemiyetlerini Kuyucak Belediyesi Basın Birimi'ne getirebilir veya 0536 283 26 49 nolu telefona WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. Davetiyeler geldikçe güncellenecektir. 







 
Son Eklenen Haberler