22 Ekim 2024, Salı

Kuyucak'ta 16-17 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan cemiyetler

14 Eylül 2023, Perşembe 16:27

     


KUYUCAK’TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER
(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)

16 EYLÜL CUMARTESİ
KINA

Ayşe ve Servet Noyin’in kızı Aybüke Noyin’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
KINA
Hamdiye ve Yusuf Yıldız’ın kızı Sümeyye Yıldız’ın Taşoluk Cemiyet Alanı’nda kına gecesi yapılacaktır.
KINA
Yeşim ve Ufuk Özdemir’in kızı Güzin Özdemir’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Azizabat Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.

17 EYLÜL PAZAR
SÜNNET

Sevgi ve Ferit Özdemir’in oğlu, İbrahim Işık ve merhum Mehmet Özdemir’in torunu Hamza Berk Özdemir’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Başaran Okul Bahçesi’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Nesibe ve Murat Kılınçaslan’ın oğulları, Veysel Akgün ve Muammer Kılınçaslan’ın torunları Muammer ve Veysel Kılınçaslan’ın sünnet cemiyeti Kurtuluş (Bilara) Pazaryeri’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Fatma ve Murat Çankayalı’nın oğulları, Mustafa Kavaklı ve merhum Muhittin Çankayalı’nın torunu Metehan ve Emirhan Çankayalı’nın sünnet cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Ayşen ve Mehmet Topçu’nun oğlu, Ali Özdere ve Halil Topçu’nun torunu Deniz Yusuf Topçu’nun sünnet cemiyeti Gencelli Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Ayfer ve Metin Tulunay’ın oğlu Ali Tulunay’ın gündüz Kabakdağı Cemiyet Alanı’nda yemekli, akşam Nazilli Sümer Park Kır Düğün Salonu’nda eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır.
DÜĞÜN
Huriye ve Mehmet Akıncı’nın oğlu Mahsum Akıncı’nın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Taşoluk Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Nurten ve Mehmet Kaynak’ın oğlu Şahin Kaynak’ın gündüz Yakuppaşa Mahallesi, Kenan Sokak, Numara: 36’da evlerinin önünde yemekli, akşam Kuyucak Belediyesi Kışlık Düğün Salonu’nda eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır.
DÜĞÜN
Havva ve Avni Küçükged’in oğlu Selami Küçükged’in gündüz Horsunlu Pazaryeri’nde yemekli, akşam Enver Yetkiner Düğün Salonu’nda nikahı yapılacaktır.
DÜĞÜN
Fadime ve Halil İbrahim Önder’in oğlu Resul Önder’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Bucakköy Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Hülya ve Kutlay Yıldız’ın oğlu, merhum Ali İhsan Iştın ve Ahmet Yıldız’ın torunu Kuzey Yıldız’ın Pamukören Pazaryeri’nde sünnet cemiyeti yapılacaktır.
*Yayınlanmayan ve elimize ulaşmayan davetiyeler veya hayır cemiyetlerini Kuyucak Belediyesi Basın Birimi'ne getirebilir veya 0536 283 26 49 nolu telefona WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. Davetiyeler geldikçe güncellenecektir. 







 
Son Eklenen Haberler