22 Ekim 2024, Salı

16-18 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan cemiyetler

15 Haziran 2023, Perşembe 13:55

     


KUYUCAK’TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER

(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)

16 HAZİRAN CUMA
KINA

Meliha ve Ferdi Baskın’ın kızı Berivan Baskın’ın gündüz yemekli eğlenceli düğün cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
17 HAZİRAN CUMARTESİ
KINA

Ayşe ve Erdal Bekar’ın kızı Şerifenur Bekar’ın gündüz Horsunlu Kıl Çadır’da yemekli, akşam Horsunlu Sosyal Tesisleri’nde eğlenceli kına gecesi yapılacaktır.
KINA
Hatice ve Ali Sürer’in kızı Gülcan Sürer’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Yamalak Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
18 HAZİRAN PAZAR
SÜNNET

Birgül ve Ali Karakuzu’nun oğlu, merhum Muzaffer Hancı ve Yusuf Karakuzu’nun torunu Ali Emir Karakuzu’nun sünnet cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Emine ve Yıldıran Şan’ın oğlu Celal Şan’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Bucakköy Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Ayşe ve Serkan Top’un oğlu Nazmi Kavas ve merhum Hamdi Top’un torunu Mestan Ali Top’un sünnet cemiyeti Musakolu Mahallesi’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Kübra ve Duran İnceoğlu’nun (Çekici) oğlu, merhum Necati Çelik ve Mehmet Ali İnceoğlu’nun torunu Mehmet Akif İnceoğlu’nun sünnet cemiyeti Kurtuluş (Bilara) Pazaryeri’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Songül ve Erdal Ay’ın oğlu, merhum Selahattin Ay ve merhum Ömer Mercan’ın torunu Cemal Furkan Ay’ın sünnet cemiyeti Pamukören Pazaryeri’nde yapılacaktır.

*Yayınlanmayan ve elimize ulaşmayan davetiyeler veya hayır cemiyetlerini Kuyucak Belediyesi Basın Birimi'ne getirebilir veya 0536 283 26 49 nolu telefona WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. Davetiyeler geldikçe güncellenecektir.
 

 

 







 
Son Eklenen Haberler