22 Ekim 2024, Salı

16-18 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan cemiyetler

15 Eylül 2022, Perşembe 09:46

     


KUYUCAK’TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER
(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)
16 EYLÜL CUMA
KINA

Emine ve Ali Sarıtaş’ın kızı Merve Sarıtaş’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Kurtuluş (Bilara) Pazaryeri’nde yapılacaktır.
17 EYLÜL CUMARTESİ
KINA

Ünzüle ve Muharrem Karakoç’un kızı Zehra Karakoç’un gündüz Pamukören Pazaryeri’nde yemekli, akşam Pamukören Cumhuriyet Parkı’nda eğlenceli kına gecesi yapılacaktır.
KINA
Firdevs ve Süleyman Çolak’ın kızı Gizem Çolak’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Gencellidere Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
KINA
Elmas ve Hasan Kuzyakalı’nın (Tosyalı Marangoz) kızı Kübra Tosyalı’nın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Kabakdağı Millet Bahçesi’nde yapılacaktır.
KINA
Mesude ve Mehmet Öndemir’in (Çeşmeci) kızı Ümran Öndemir’in gündüz Horsunlu Pazaryeri’nde yemekli, akşam Horsunlu Tören Alanı’nda kına gecesi yapılacaktır.
18 EYLÜL PAZAR
DÜĞÜN

Nurten ve merhum Osman Özoğul'un oğlu Kazım Özoğul'un gündüz Pamukören Pazaryeri'nde yemekli, akşam Pamukören Cumhuriyet Parkı'nda eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır.
DÜĞÜN
Hatice Torun ve Mustafa Arslan’ın oğlu İbrahim Arslan’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Kurtuluş (Bilara) Pazaryeri’nde yapılacaktır.

DÜĞÜN
Meryem ve Hüseyin Kavak’ın oğlu Özgür Kavak’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Aksaz Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Gönül ve Aydın Ulusan’ın oğlu, Yeter ve Kemal Ulusan’ın torunu Kemal Ulusan’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Yamalak Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Aysun ve Mustafa Avcı’nın oğlu Ali Rıza Avcı’nın düğün cemiyeti Kuyucak Belediyesi Gençlik Merkezi Sosyal Tesisleri’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Gamze ve Ali Gümüş’ün (Ayaz Klima) oğlu, Hikmet Sevici ve Yüksel Gümüş’ün torunu Ayaz Gümüş’ün sünnet cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.

(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)
*Yayınlanmayan ve elimize ulaşmayan davetiyeler veya hayır cemiyetlerini Kuyucak Belediyesi Basın Birimi'ne getirebilir veya 0536 283 26 49 nolu telefona WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. Davetiyeler geldikçe güncellenecektir.
 







 
Son Eklenen Haberler