22 Ekim 2024, Salı

17-21 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan cemiyetler

17 Ağustos 2022, Çarşamba 10:38

     


KUYUCAK’TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER

(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)

17 AĞUSTOS ÇARŞAMBA
SÜNNET

Sevgi ve İsmail Aytekin’in oğulları, matbaacı Mehmet Doğru ve Ali Galip Aytekin’in torunları Galip Eymen ve Yiğit Kerem’in sünnet cemiyeti saat 16.00-20.00 arası Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.

19 AĞUSTOS CUMA
KINA

Ayşe ve Nuri Akbaş'ın kızı Pelin Akbaş'ın Fatih Mahallesi, Derman Sokak'taki evlerinin önünde gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi yapılacaktır. 
YEMEK HAYRI
Merhum Fatma Güler'in yemek hayrı Kurtuluş (Bilara) Mahallesi Pazaryeri'nde yapılacaktır.
YEMEK HAYRI
Merhum Mehmet Ölmez ve merhum Ayşe Ölmez'in yemek hayrı Kayran Mahallesi'nde yapılacaktır. 
YEMEK HAYRI
Merhum Ali Bozkurt'un yemek hayrı Yamalak Cemiyet Alanı'nda yapılacaktır. 
KINA
Serpil ve Fethi Özdere’nin kızı Saniye Özdere’nin gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Gencelli Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Nuray ve Yıldıray Yıldırım’ın oğlu, Mustafa Solak ve Ali Yıldırım’ın torunu Ali Baki Yıldırım’ın sünnet cemiyeti Başaran Mahallesi Okul Bahçesi’nde yapılacaktır.
20 AĞUSTOS CUMARTESİ
SÜNNET

Huriye ve Harun Erdoğdu'nun oğulları, merhum Abdil Kemaneci ve merhum Halil Erdoğdu'nun torunları Halil Efe ve Halit Taha Erdoğdu'nun sünnet cemiyeti Kurtuluş (Bilara) Mahallesi Pazaryeri'nde yapılacaktır. 
SÜNNET
Ayşegül ve Rıdvan Önal’ın oğlu, Muhammet Uysal ve Ali Önal’ın torunu Umut Kağan Önal’ın sünnet cemiyeti Pamukören Pazaryeri’nde yapılacaktır.
KINA
Sevilay ve Yurdakul Sarıkaya’nın kızı Rabia Sarıkaya’nın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Çamdibi Mahallesi’nde yapılacaktır.
DÜĞÜN
Cengiz Topel İlkokulu Öğretmeni Tülin Doğru ve Horsunlu Huzurevi Müdürü Adil Doğru’nun oğlu Çağrı Doğru’nun gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
KINA
Birgül Kuzu’nun kızı, Fatma ve merhum Selahattin Kuzu’nun torunu Merve Günaşık’ın gündüz Horsunlu Pazaryeri’nde yemekli, akşam Horsunlu Tören Alanı’nda eğlenceli kına gecesi yapılacaktır.
SÜNNET
Sevinç ve Hüseyin Ekim’in oğlu, merhum Ali Ekim ve İsmail Aslan’ın torunu Ali Cengizhan Ekim’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Çobanisa Mahallesi Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
21 AĞUSTOS PAZAR
DÜĞÜN

Atike ve Ahmet Özel'in oğlu Mehmet Özel'in gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Beşeylül (Sinekler) Mahallesi'nde yapılacaktır. 
DÜĞÜN
Gönülhan ve Mehmet Ali Aktay'ın oğlu Onur Aktay'ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Aksaz Cemiyet Alanı'nda yapılacaktır. 
DÜĞÜN
Aysel ve Mehmet Kesmez’in oğlu Oktay Kesmez’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Çamdibi Mahallesi’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Dilek ve Hasan Akoğlu’nun oğlu, İbrahim Kümpay ve Hüseyin Akoğlu’nun torunu Hüseyin Akoğlu’nun sünnet cemiyeti Pamukören Pazaryeri’nde yapılacaktır.
DÜĞÜN
Şehrinaz ve Osman Çakal’ın oğlu Metin Çakal’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Başaran Mahallesi Okul Bahçesi’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Raziye ve Ramazan Sarıtaş’ın oğulları, merhum Erdoğan Semercioğlu ve merhum Ali Sarıtaş’ın torunu Enes ve Eren Sarıtaş’ın sünnet cemiyeti Kurtuluş (Bilara) Mahallesi Pazaryeri’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Yeliz ve Çağdaş Daşlar’ın oğlu, merhum Cavit Kocaefe ve İrfan Daşlar’ın torunu Cavit Kağan Daşlar’ın sünnet cemiyeti Çobanisa Mahallesi Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Emine ve merhum Mehmet Karakuş’un oğlu Ömer Karakuş’un gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Neslihan ve Mehmet Candan'ın oğulları, İbrahim Candan ve merhum Mustafa Candan'ın torunları Mustafa Can ve İbrahim Eren Candan'ın sünnet cemiyeti Yaylalı Cemiyet Alanı'nda yapılacaktır


(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)
 

*Yayınlanmayan ve elimize ulaşmayan davetiyeler veya hayır cemiyetlerini Kuyucak Belediyesi Basın Birimi'ne getirebilir veya 0536 283 26 49 nolu telefona WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. Davetiyeler geldikçe güncellenecektir. 







 
Son Eklenen Haberler