22 Ekim 2024, Salı

18-20 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan cemiyetler

17 Ağustos 2023, Perşembe 16:39

     


KUYUCAK’TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER
(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)
18 AĞUSTOS CUMA
SÜNNET

Mine ve Nuri Karasu’nun oğlu, merhum Baha Evirgen ve Adem Karasu’nun torunu Uras Karasu’nun sünnet cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
KINA
Hanife ve Mehmet Yeşildağ’ın kızı Merve Yeşildağ’ın gündüz Pamukören Sosyal Tesisleri’nde yemekli, akşam Nazilli Güngörler Düğün Salonu’nda eğlenceli kına gecesi yapılacaktır.

19 AĞUSTOS CUMARTESİ
SÜNNET

Ayşe ve Fuat Akdağ’ın oğlu, merhum Raşit Bayrak ve Hüsnü Akdağ’ın torunu Arda Akdağ’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Çobanisa Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Tülay ve Ayhan Ünal’ın oğulları, Mehmet Kapucu ve Zekeriya Ünal’ın torunları Zekeriya Alptigin ve Alptuğ Kürşad Ünal’ın sünnet cemiyeti Kurtuluş (Bilara) Pazaryeri’nde yapılacaktır.

20 AĞUSTOS PAZAR
DÜĞÜN

Hatice ve Ahmet Gümüş’ün oğlu Burak Gümüş’ün gündüz Pamukören Mahallesi Çimen Sokak, No:33’te gündüz yemekli, akşam Pamukören Cumhuriyet Parkı’nda eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır.
DÜĞÜN
Gülsefa ve Şenol Dinç’in oğlu Mustafa Dinç’in gündüz Kabakdağı Cemiyet Alanı’nda yemekli, akşam Kuyucak Belediyesi Gençlik Merkezi Sosyal Tesisleri’nde eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır.
SÜNNET
Kadriye ve Ahmet Koç’un oğlu, merhum Ali Sarıca ve Muhsin Koç’un torunu Fatih Talha Koç’un sünnet cemiyeti Belenova Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Arife ve Mehmet Bozkır’ın oğlu Hüseyin Bozkır’ın sünnet cemiyeti Kurtuluş (Bilara) Pazaryeri’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Özge ve Mesut Cengiz’in oğlu, Ali Dinç ve merhum Yüksel Cengiz’in torunu Miraç Yüksel Cengiz’in sünnet cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.

*Yayınlanmayan ve elimize ulaşmayan davetiyeler veya hayır cemiyetlerini Kuyucak Belediyesi Basın Birimi'ne getirebilir veya 0536 283 26 49 nolu telefona WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. Davetiyeler geldikçe güncellenecektir. 

 

 

 







 
Son Eklenen Haberler