22 Ekim 2024, Salı

20-21 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan cemiyetler

18 Mayıs 2023, Perşembe 10:41

     


KUYUCAK'TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER

(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)

20 MAYIS CUMARTESİ
KINA

Hatice ve Ahmet Yetik’in kızı Meltem Yetik’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Cansu ve Hilmi Eryılmaz’ın oğulları, İlyas Akay ve Ali Eryılmaz’ın torunları Efe, Can ve Emir Eryılmaz’ın sünnet cemiyeti Kabakdağı Millet Bahçesi’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Fadime ve Musa Ülger’in oğlu, Bilal Uçak ve merhum Ali Ülger’in torunu Mehmet Ali Ülger’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Çobanisa Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
21 MAYIS PAZAR
DÜĞÜN

Yurdagül ve merhum Bülent Öztürk’ün oğlu Hasan Öztürk’ün gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Yamalak Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Havva ve Ümit Sağ’ın oğulları, Hüsamettin Erten ve Ali Sağ’ın torunları Ali, Ahmet ve Ömer Sağ’ın sünnet cemiyeti Horsunlu Pazaryeri’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Zeynep ve Harun Güner’in oğlu, Mehmet Özyılmaz ve Necip Güner’in torunu Necip Emir Güner’in sünnet cemiyeti Kabakdağı Millet Bahçesi’nde yapılacaktır.
DÜĞÜN
Ayşen ve İbrahim Türk’ün oğlu, merhum Muzaffer Türk ve merhum Mustafa Aydın’ın torunu Zafer Türk’ün gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Kayran Mahallesi’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Nursel ve Mehmet Güler’in oğlu, Ali Durmaz ve Ali Güler’in torunu Alperen Sencer Güler’in sünnet cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Selma Özdel ve Ersin Şenol’un oğlu Eyüp Şenol’un gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Obam Restoran’da yapılacaktır.
(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)

*Yayınlanmayan ve elimize ulaşmayan davetiyeler veya hayır cemiyetlerini Kuyucak Belediyesi Basın Birimi'ne getirebilir veya 0536 283 26 49 nolu telefona WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. Davetiyeler geldikçe güncellenecektir. 







 
Son Eklenen Haberler