22 Ekim 2024, Salı

24-25 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan cemiyetler

23 Haziran 2023, Cuma 09:41

     


KUYUCAK’TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER
(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)
24 HAZİRAN CUMARTESİ
KINA

Özlem ve Ali Yavaş’ın kızı Zehra Yavaş’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Yamalak Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
KINA
Hamide ve Halil Akoğlu’nun kızı Hatice Akoğlu’nun gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Kurtuluş (Bilara) Kapalı Pazaryeri’nde yapılacaktır.
KINA
Şadiye ve merhum Abdullah Durur’un kızı Gizem Yağmur Durur’un gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
25 HAZİRAN PAZAR
DÜĞÜN

Emel ve Mehmet Özat’ın oğlu Yener Özat’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Gencelli Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Aylin ve Veysel Duman’ın oğlu, Mesut Küçükzeybek ve Sadık (Avni) Duman’ın torunu Sadık Duman’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Yöre Havuzbaşı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Meryem ve Mehmet Yılmaz’ın oğlu Alper Yılmaz’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Yamalak Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Aysel ve Salih Erkol’un oğlu, Halil Erkol ve merhum Hüseyin Çakıroğlu’nun torunu Halil Erkol’un sünnet cemiyeti Pamukören Pazaryeri’nde yapılacaktır.

*Yayınlanmayan ve elimize ulaşmayan davetiyeler veya hayır cemiyetlerini Kuyucak Belediyesi Basın Birimi'ne getirebilir veya 0536 283 26 49 nolu telefona WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. Davetiyeler geldikçe güncellenecektir.

 

 

 







 
Son Eklenen Haberler