22 Ekim 2024, Salı

26-27 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan cemiyetler

24 Ağustos 2023, Perşembe 09:05
Son güncelleme: 24 Ağustos 2023, Perşembe 17:37

     


KUYUCAK’TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER
(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)

26 AĞUSTOS CUMARTESİ
DÜĞÜN
Gülsüm ve Mesut Özbudak'ın oğlu Eşref Özbudak'ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Kurtuluş (Bilara) Mahallesi'nde yapılacaktır. 
KINA
Ümran ve Murat Gabalcı’nın kızı İlknur Gabalcı’nın 27 Ağustos Pazar günü gündüz yemekli, 26 Ağustos Cumartesi akşam eğlenceli kına gecesi Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Mihriban Cansu ve Mehmet Fatih Yıldıztepe’nin oğlu, Ercan İnceoğlu ve merhum Hüseyin Yıldıztepe’nin torunu Hüseyin Doruk Yıldıztepe’nin sünnet cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
KINA
Sultan ve Yavuz Afat’ın kızı Şule Afat’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Yamalak Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Sevcan ve Mustafa Özçelik’in oğlu Özgür Özçelik’in akşam eğlenceli düğün cemiyeti Kuyucak Belediyesi Gençlik Merkezi Sosyal Tesisleri’nde yapılacaktır.
KINA
Emine ve merhum Ahmet Üzmez’in kızı Aliye Üzmez’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Yöre Havuzbaşı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Ezgi ve Bilal Özel’in oğulları, Resul Akkan ve merhum Cevdet Özel’in torunları Metin Efe ve Mehmet Eymen Özel’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Pamukören Pazaryeri’nde yapılacaktır. 
27 AĞUSTOS PAZAR
KINA

Hatice ve Şenol Bayar’ın kızı Ebru Bayar’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Yamalak Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Fatma Ayhan ve Mehmet Aklık’ın oğlu, Fikriye Ülker, Ayşe ve merhum Cengiz Aklık’ın torunu Cengizhan Aklık’ın sünnet cemiyeti Fatih Mahallesi, Huzur Sokak, Numara: 44’te evlerinin önünde yapılacaktır.
DÜĞÜN
Neriman ve Nizamettin Efil’in oğlu Metin Efil’in akşam eğlenceli düğün cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Elif ve Yusuf Kocapala’ın oğlu, İzzet Bora ve Mehmet Ali Kocapala’nın torunu İzzet Ali Kocapala’nın gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Çobanisa Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Hülya ve Ahmet Gülsever’in oğlu, Ali Uçar ve Mustafa Gülsever’in torunu Mustafa Gülsever’in sünnet cemiyeti Ören Mahallesi’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Seda ve Kamil Yaren’in oğlu, Önder Kaymak ve merhum Halil Yaren’in torunu Halil Efe Yaren’in sünnet cemiyeti Kurtuluş (Bilara) Pazaryeri’nde yapılacaktır.
DÜĞÜN
Kudret ve Şakir Özlü’nün oğlu Ramazan Özlü’nün gündüz yemekli düğün cemiyeti Horsunlu Atatürk Parkı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Gülsüm ve Günay Günkaya’nın oğlu, Sami Akkaş ve merhum Ahmet Günkaya’nın torunu Eray Günkaya’nın Horsunlu Kıl Çadır’da sünnet cemiyeti yapılacaktır.
DÜĞÜN
İlkay ve Süleyman Özkara’nın oğlu İbrahim Özkara’nın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Kabakdağı Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Şadiye ve merhum Alirıza Bıyık'ın oğlu Yusuf Bıyık'ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Kayran Cemiyet Alanı'nda yapılacaktır. 

*Yayınlanmayan ve elimize ulaşmayan davetiyeler veya hayır cemiyetlerini Kuyucak Belediyesi Basın Birimi'ne getirebilir veya 0536 283 26 49 nolu telefona WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. Davetiyeler geldikçe güncellenecektir.







 
Son Eklenen Haberler