Düzenlemeler

2023-07-27 14:48:00

28-30 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan cemiyetler

KUYUCAK’TA BU HAFTA SONU GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER
(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)
28 TEMMUZ CUMA
KINA

İmren ve Etem Ruhi Yılmaz’ın kızı Tuğçe Yılmaz’ın Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yemekli düğün cemiyeti yapılacaktır.
KINA
Ayten ve Erkan Bilgin’in kızı Gamze Bilgin’in gündüz Pamukören Sosyal Tesisleri’nde yemekli, akşam Pamukören Cumhuriyet Parkı’nda eğlenceli kına gecesi yapılacaktır.

29 TEMMUZ CUMARTESİ
KINA

Filiz ve Süleyman Çakır’ın kızı Huriye Çakır’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Yamalak Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Emine ve Harun Akkaya’nın oğlu Mustafa Burak Akkaya’nın sünnet cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Nurten ve Mustafa (Fedai) Soyer’in torunu Mustafa Soyer’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Çobanisa Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
KINA
Gülhanım ve Ali Özenel’in kızı Ceyda Özenel’in gündüz evlerinin önünde yemekli, akşam Yamalak Pazaryeri’nde eğlenceli kına gecesi yapılacaktır.
KINA
Ayşe ve Yunus Dincer’in kızı Zehra Dincer’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Kurtuluş (Bilara) Pazaryeri’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Aysun ve Selim Özpınar’ın oğlu, Hayrullah Özyiğit ve Cevdet Özpınar’ın torunu Cevdet Aras Özpınar’ın sünnet cemiyeti Pamukören Pazaryeri’nde yapılacaktır.
KINA
Fatma ve Hüseyin Balcı’nın kızı Şadiye Balcı’nın gündüz Pamukören Sosyal Tesisleri’nde yemekli, akşam Nazilli Güngörler Düğün Salonu’nda eğlenceli kına gecesi yapılacaktır.

DÜĞÜN
Hacer ve Cengiz Kemik’in oğlu Semih Kemik’in akşam Kuyucak Belediyesi Gençlik Merkezi Sosyal Tesisleri’nde eğlenceli  düğün cemiyeti yapılacaktır.
30 TEMMUZ PAZAR
SÜNNET

Esma ve Mehmet Haydan’ın oğlu, Mehmet Böyükyılmaz ve merhum Kadir Haydan’ın torunu Buğra Ege Haydan’ın sünnet cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Seda ve Mustafa Gencer’in oğulları Bartu ve Utku Gencer’in sünnet cemiyeti Kurtuluş (Bilara) Pazaryeri’nde yapılacaktır.
DÜĞÜN
Fatma ve merhum Ali Sarıca’nın oğlu Mustafa Sarıca’nın düğün cemiyeti Belenova Mahallesi’nde yapılacaktır.
DÜĞÜN
Elif ve Fehmi Bayar’ın oğlu Engin Bayar’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Yamalak Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Feriştah ve Mustafa Yiğit’in oğlu Mehmet Yiğit’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Başaran Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Ayşe ve Ercan Can’ın oğlu Emre Can’ın gündüz Pamukören Sosyal Tesisleri’nde yemekli, akşam Pamukören Pazaryeri’nde eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır.
SÜNNET
Emine ve Muhammet Akçay'ın oğlu, Reşat Uzun ve merhum Hüseyin Akçay'ın torunu Hüseyin Eymen Akçay'ın gündüz Pamukören Pazaryeri'nde yemekli, akşam Pamukören Cumhuriyet Parkı'nda eğlenceli sünnet cemiyeti yapılacaktır. 
*Yayınlanmayan ve elimize ulaşmayan davetiyeler veya hayır cemiyetlerini Kuyucak Belediyesi Basın Birimi'ne getirebilir veya 0536 283 26 49 nolu telefona WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. Davetiyeler geldikçe güncellenecektir.