22 Ekim 2024, Salı

Kuyucak'ta 30 Haziran - 2 Temmuz arasında gerçekleşecek cemiyetler

29 Haziran 2023, Perşembe 13:36

     


KUYUCAK’TA BU HAFTA SONU GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER

(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)

30 HAZİRAN CUMA
KINA

Hasibe ve Mehmet Kocabaş’ın kızı Fatma Kocabaş’ın gündüz Pamukören Sosyal Tesisleri’nde yemekli, akşam Pamukören Cumhuriyet Parkı’nda eğlenceli kına gecesi yapılacaktır. Not: Yağış halinde cemiyet Pamukören Pazaryeri’nde yapılacaktır.
1 TEMMUZ CUMARTESİ
KINA

Merhume İlknur ve Haci Birinci’nin (Fırıncı) kızı Damla Birinci’nin gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Hatice ve Ahmet Dalfidan’ın oğlu, Hüseyin Karakoyun ve Mustafa Dalfidan’ın torunu Mustafacan Dalfidan’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Gencellidere Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Gülten ve Hüseyin Tuna’nın oğlu İsa Tuna’nın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Yamalak Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Figen ve Akın Bozkurt’un oğlu, Duran Keskin ve Mustafa Bozkurt’un torunu Muhammet Bozkurt’un gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Kabakdağı Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
KINA
Ayşe ve merhum Mehmet Güngör’ün kızı Hatice Güngör’ün gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Ovacık Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Elçin ve Yunus Efe’nin oğlu, Mehmet Çetinyürek ve Mustafa Efe’nin torunu Mehmet Efe’nin gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Çobanisa Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
2 TEMMUZ PAZAR
SÜNNET

Fatma ve Hüseyin Tok’un oğulları, Hüsamettin Kır ve Süleyman Tok’un torunları Süleyman, Melih ve Semih Tok’un gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Çobanisa Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Ayşe ve Kasım Eren’in oğlu Ethem Eren’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
YEMEK HAYRI
Yamalak 38. Geleneksel Keşkek Hayrı Yamalak Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Emine ve İsmail Altun’un oğlu İbrahim Altun’un gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Yaylalı Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Bilgi ve Fatih Tuna’nın oğulları Yusuf, Mert ve Aziz Tuna’nın gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Pamukören Pazaryeri’nde yapılacaktır.
(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)

*Yayınlanmayan ve elimize ulaşmayan davetiyeler veya hayır cemiyetlerini Kuyucak Belediyesi Basın Birimi'ne getirebilir veya 0536 283 26 49 nolu telefona WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. Davetiyeler geldikçe güncellenecektir.
 

 







 
Son Eklenen Haberler