22 Ekim 2024, Salı

1-2 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan cemiyetler

29 Eylül 2022, Perşembe 09:56

     


KUYUCAK'TA BU HAFTA SONU GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER
(DAVETİYELER İÇİN TIKLAYIN)
1 EKİM CUMARTESİ
KONSER

Kurtuluşspor Kulübü'nün Kurtuluş (Bilara) Kapalı Pazaryeri'nde saat 20.00'de destek amaçlı Ozancan Demir ve İnci Mercan konseri gerçekleşecek. 
DÜĞÜN
Nuriye ve Ali Emere'nin oğlu Yunus Emere'nin gündüz Horsunlu Pazaryeri'nde yemekli, akşam Horsunlu Tören Alanı'nda eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır. 
KINA
Nuran ve Erdoğan Kurt'un kızı Ebru Kurt'un gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Horsunlu Kıl Çadır'da yapılacaktır. 
SÜNNET
Öğretmen Gülcan Akkan ve Ziraat Mühendisi Mehmet Özgür Akkan'ın oğlu, Ahmet Kuş ve merhum Kemal Akkan'ın torunu Orkun Kemal'in sünnet cemiyeti Uğur Mumcu Parkı'nda yapılacaktır. 
DÜĞÜN
Emine ve İsmail Altun'un oğlu Nuri Altun'un gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Yaylalı Mahallesi'nde yapılacaktır. 
2 EKİM PAZAR
DÜĞÜN

Emine ve Ramazan Özgürler'in oğlu Hasan Özgürler'in gündüz Pamukören Pazaryeri'nde yemekli, akşam Pamukören Cumhuriyet Parkı'nda eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır. 
SÜNNET
Rabia ve Emrah Uyanık'ın oğulları, Mustafa Yetişkin ve Cezmi Uyanık'ın torunları Rüzgar, Harun ve Yusuf Uyanık'ın sünnet cemiyeti Horsunlu Kıl Çadır'da yapılacaktır. 

YEMEK HAYRI
Merhum Mehmet Çömden'in yemek hayrı Horsunlu Pazaryeri'nde yapılacaktır. 

SÜNNET
Yadiğar ve Mehmet Altın'ın oğulları, merhum Hıyasettin Çelik ve İsmail Altın'ın torunları İsmail ve Erkan Altın'ın sünnet cemiyeti Kabakdağı Millet Bahçesi'nde yapılacaktır. 

(DAVETİYELER İÇİN TIKLAYIN)
*Yayınlanmayan ve elimize ulaşmayan davetiyeler veya hayır cemiyetlerini Kuyucak Belediyesi Basın Birimi'ne getirebilir veya 0536 283 26 49 nolu telefona WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. Davetiyeler geldikçe güncellenecektir.







 
Son Eklenen Haberler