Düzenlemeler

2023-08-31 15:10:00

Kuyucak'ta 1-4 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan cemiyetler

KUYUCAK’TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER
(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)
1 EYLÜL CUMA
KINA

Zehra ve Zafer Pay’ın kızı Gamze Pay’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
2 EYLÜL CUMARTESİ

KINA
Keziban ve Osman Baş’ın kızı Merve Baş’ın gündüz Kabakdağı Cemiyet Alanı’nda yemekli, akşam Kuyucak Belediyesi Gençlik Merkezi Sosyal Tesisleri’nde eğlenceli kına gecesi yapılacaktır.
DÜĞÜN
Ayşe ve Binnur Tavus’un oğlu Mert Tavus’un gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
KINA
Güldane ve Ferhat Yün’ün kızı Simge Yün’ün gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Çamdibi Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
KINA
Zeliha ve merhum Birol Önbaş’ın kızı Perihan Önbaş’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Yamalak Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.   
KINA
Müşerref ve Necati Kızılkaya’nın kızı Filiz Kızılkaya’nın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Çobanisa (Karadağ) Mahallesi’nde yapılacaktır.
3 EYLÜL PAZAR
SÜNNET

Tuğçe ve Hüseyin Karakuş’un oğlu, merhum Nihat İçöz ve merhum Ali Karakuş’un torunu Özgün Efe Karakuş’un sünnet cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Nurgül ve Şehmuz Mızrak’ın oğlu Doğukan Süleyman Mızrak’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Çobanisa Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Ayşe ve Mehmet Canalp’in oğulları, merhum Adem Poyraz ve merhum Ahmet Canalp’in torunları Ahmet Efe ve Adem Ege Canalp’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Yamalak Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Emine ve Mustafa Çiçek’in oğlu Yusuf Çiçek’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Kabakdağı Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Serpil ve merhum Mehmet Karaman’ın oğlu Alim Karaman’ın gündüz Fatih Mahallesi, Sağlık Sokak, Numara: 23’te evlerinin önünde yemekli, akşam Kuyucak Belediyesi Gençlik Merkezi Sosyal Tesisleri’nde eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır.
SÜNNET
Melek ve Serdar Balcıoğlu’nun oğlu, Erol Özdal ve Kerim Balcıoğlu’nun torunu Kerimcan Balcıoğlu’nun sünnet cemiyeti Horsunlu Pazaryeri’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Nazime Aydın ve Rıza Yalçın’ın oğlu, Ömer Aydın ve Veli Yalçın’ın torunu Yasin Çınar Yalçın’ın sünnet cemiyeti Horsunlu Kıl Çadır’da yapılacaktır.

4 EYLÜL PAZARTESİ
KINA
Gülay ve Tevfik Bölük’ün kızı Melek Bölük’ün gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Pamukören Pazaryeri’nde yapılacaktır.
*Yayınlanmayan ve elimize ulaşmayan davetiyeler veya hayır cemiyetlerini Kuyucak Belediyesi Basın Birimi'ne getirebilir veya 0536 283 26 49 nolu telefona WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. Davetiyeler geldikçe güncellenecektir.